Има заподозрян за убийството на Татяна Стоянова

7939
Има заподозрян за убийството на Татяна Стоянова
Снимка: БГНЕС

За убийството на началника на кабинета на кмета на Пазарджик Татяна Стоянова има заподозрени, потвърди вицепремиерът и вътрешен министър Румяна Бъчварова.

"От извършения анализ на информацията по случая има установени лица, които имат съпричастност към престъплението, зад което стоят финансово-икономически интереси. Работата по разкриването на убийството е под контрола на Главна дирекция "Национална полиция" и под ръководството на Софийска градска прокуратура", уточни Бъчварова, предаде БНР.

Началникът на кабинета на пазарджишкия кмет Татяна Стоянова бе разстреляна с пет куршума вечерта на 12 януари пред гаража си. Досега е ясно само, че е стреляно с преправен газов пистолет.

Няма обявена основна версия, по която да се работи, все още се проверяват мотиви във всички насоки- политически, икономически, лични.

Два месеца след убийството на Татяна Стоянова полицията дори няма версия за мотива

Татяна Стоянова, шеф на кабинета на пазарджишкия кмет, бе убита преди два месеца, но полицията е в задънена улица по случая. Срокът за ...

Разпитаните по случая в Пазарджик са стотици, сред тях и кметът на града Тодор Попов. Разпореждането за прехвърляне на разследването в София е издадено от главния прокурор Сотир Цацаров.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com