Коранът не забранява аутопсия, твърди специалист по исляма

39896
Коранът не забранява аутопсия, твърди специалист по исляма
Снимка: БГНЕС

Джамията в квартал „Изток” в Пазарджик беше завзета от талибани (бел. ред – талиб = студент), които са от Саудитска Арабия – уахабити (салафаити) . Но Корана и ислямът не забраняват аутопсиите, твърди Едим Генчев, който каза, че е строил джамията в пазарджишкия квартал.

Самото облекло на Вера, която се удави, противоречи на облеклото на мюсюлманите в България. Според мен в България няма повече от 1000 – 2000 жени, които да носят бурки и изцяло да покриват тялото си, добави Генчев. И поясни, че сега религиозен водач в „Изток” е Ахмед Муса Ахмед, който беше осъден за разпространение на радикален ислям в делото срещу 13-те имами.

Вицепремиерът на Турция: Жените не бива да се смеят на публични места

Обществото в Турция е пред морален разпад. И мъжете, но главно жените трябва да бъдат сдържани, да са верни на съпрузите си и да избягв...

Същевременно пред камерата на Нова телевизия протестиращите твърдяха точно обратното – аутопсията била грехота, защото „техните жени били затворени”. И отрекоха, че в Пазарджик има хора от Саудитска Арабия, както и че има имами, които са се обучавали в Саудитска Арабия.

Оказа се, че удавената Вера Якимова вече е погребена, въпреки заплахите на родителите, че няма да приемат тялото. Свидетели казват, че Якимова се е удавила, защото е влязла в миркоязовира  „Добра вода” с бурка и дрехата се е заклещила, което не й е позволило да излезе.

От прокуратурата обясниха, че вече е образувано досъдебно производство към подтикване към самоубийство срещу неизвестен извършител.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com